Header - Van Delft Elshout

Sandwichpanelen gebruikt

Sandwichpanelen zijn een gewild bouwmateriaal. Bij Van Delft Elshout verkopen we er iedere dag grote hoeveelheden van. Soms komen daar ook wel eens restpartijen van terug of wordt een bestelling geannuleerd. Die sandwichpanelen komen dan in ons 2e keus / sandwichpanelen gebruikt aanbod terecht.

sandwichpanelen gebruikt heftruck

Sandwichpanelen gebruikt is eigenlijk niet de juiste term

De term sandwichpanelen gebruikt is dus een beetje misleidend. Het is niet zo dat die sandwichpanelen gebruikt zijn, ze zijn meestal hooguit een (paar) keer extra getransporteerd en opgeslagen. Daardoor kunnen ze misschien hier een daar een klein krasje of deukje hebben opgelopen, maar verder zijn ze nog van topkwaliteit.

Alleen een deuk in de prijs

Sandwichpanelen gebruikt zijn dus de ideale koop voor u wanneer een klein krasje of deukje voor uw klus geen probleem vormt. U heeft namelijk ongebruikte sandwichpanelen van topkwaliteit en de enige echt grote deuk zit hem in de prijs. Die is bij gebruikte sandwichpanelen een stuk lager dan bij vergelijkbare nieuwe exemplaren.

Sandwichpanelen gebruikt en beschikbaar in diverse soorten

Bij Van Delft Elshout verkopen we tal van verschillende soorten sandwichpanelen. Ze zijn er in diverse soorten metaal, isolatiemateriaal en profiel.

  • Metaal
    Sandwichpanelen gebruikt en ongebruikt zijn verkrijgbaar met een aluminium of stalen beplating, eventueel voorzien van een coating.
  • Isolatiemateriaal
    Qua isolatiemateriaal zijn met name PIRPUR en minerale wol gebruikelijk. Ieder van deze isolatiematerialen heeft specifieke kenmerken, zoals extra goede thermische, geluiddempende of brandwerende eigenschappen. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.
  • Profiel
    De metalen platen van (gebruikte) sandwichpanelen worden in verschillende profielen gefabriceerd. Het trapezium- of het golfprofiel bijvoorbeeld, of helemaal vlak, met plissé of gelinieerd uitgevoerd. Sandwichpanelen voor het dak zijn er ook in dakpanprofiel.
sandwichpanelen gebruikt magazijn

Advies over sandwichpanelen gebruikt en ongebruikt

Afhankelijk van uw wensen, kijken we graag of we voor u een geschikte partij gebruikte sandwichpanelen in huis hebben. Zo niet, dan bieden we u alternatieven aan. Zit ook daar niks tussen, dan adviseren we u graag over de mogelijkheden van ons eerste keus aanbod.

Sandwichpanelen gebruikt – iedere dag nieuw aanbod

Ons aanbod aan gebruikte sandwichpanelen is afhankelijk van welke restpartijen en gelegenheidspartijen we dagelijks binnenkrijgen. De ene keer gaat het om een relatief kleine partij aan specifieke thermo-isolerende wandpanelen met een isolatiekern van PIR schuim, de andere keer is het een grote partij brandwerende, met steenwol geïsoleerde dakpanelen. Iedere dag komt er nieuw aanbod binnen.

Gebruikte sandwichpanelen worden droog bewaard

Gebruikte sandwichpanelen worden tijdelijk opgeslagen in onze magazijnen. We hebben ruim 100.000 vierkante meter binnenopslag. Die gebruiken we voor zowel onze eerste als tweede keus sandwichpanelen en andere dak- en gevelproducten. We zorgen dat er altijd genoeg opslagruimte voorhanden is, ook voor onze gebruikte sandwichpanelen. Zo bent u zeker van een goede bewaring van uw product.

Snelle levering van sandwichpanelen gebruikt en ongebruikt

Dankzij onze ruime opslagmogelijkheden kunnen we bij Van Delft Elshout grote voorraden aan sandwichpanelen gebruikt en ongebruikt aanhouden. Een snelle levering is dus geen enkel probleem. U kunt de panelen ook bij ons komen ophalen. We zetten uw bestelling dan zo snel mogelijk voor u klaar.Benieuwd naar het huidige aanbod gebruikte sandwichpanelen? Bekijk onze aanbiedingen en/of neem contact op voor informatie over de meest actuele rest- en gelegenheidspartijen.

Neem contact op