Header - Van Delft Elshout

Restpartij sandwichpanelen: kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Bent u op zoek naar een restpartij sandwichpanelen? Dan bent u bij Van Delft Elshout aan het goede adres! Naast nieuwe materialen en sandwichpanelen b keus hebben we ook regelmatig een restpartij in de verkoop. Benieuwd we aan zo’n restpartij komen en wat de mogelijkheden zijn?

restpartij sandwichpanelen Van Delft Elshout

Bent u op zoek naar een restpartij sandwichpanelen? Dan bent u bij Van Delft Elshout aan het goede adres! Naast nieuwe materialen en sandwichpanelen b keus hebben we ook regelmatig een restpartij in de verkoop. Benieuwd we aan zo’n restpartij komen en wat de mogelijkheden zijn?

Restpartij sandwichpanelen: voordeling én goed

Wanneer u op zoek bent naar sandwichpanelen, zijn er meerdere opties qua kosten. Een nieuwe partij spreekt voor zich, is nieuw geproduceerd en daar zit dan ook een bepaald bedrag aan verbonden. In sommige gevallen is een b keus sandwichpanelen ook goed. Sandwichpanelen b keuze hebben vaak wat kleine deukjes of krasjes. Ook is het een reële optie om een restpartij sandwichpanelen aan te schaffen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld voor een lage prijs een grotere partij nodig heeft of juist bijvoorbeeld net een stukje tekort komt.

Waarom sandwichpanelen gebruiken?

Misschien twijfelt u over het gebruik van sandwichpanelen bij uw woning. Niet nodig! Sandwichpanelen worden vaak gebruikt voor loodsen, agrarische gebouwen, kantoren en winkels maar zijn ook uitermate geschikt om woningen te isoleren! Een sandwichpaneel heeft namelijk een hoog isolerende gesloten celstructuur. Hierdoor wordt niet alleen temperatuurverlies van binnenuit verminderd maar ook veranderingen van buitenaf voorkomen. Ook biedt een restpartij sandwichpanelen dé kans om van uw pand een echte eyecatcher te maken. De panelen geven u namelijk de creatieve vrijheid om het uiterlijk van uw pand volledig naar wens te maken!

restpartij sandwichpanelen Van Delft Elshout

Restpartij sandwichpanelen inclusief toebehoren

Een restpartij sandwichpanelen bestaat uit meer dan alleen de panelen zelf. Van Delft Elshout levert ook altijd het benodigde toebehoren voor de montage aan uw gevel of op uw dak. Zo hebt u alles in huis om de sandwichpanelen gemakkelijk te kunnen monteren. Dit toebehoren is passend bij de panelen die u aanschaft. Wanneer u vragen heeft over de montage of de panelen zelf, kunt u altijd even contact opnemen met de specialisten van Van Delft. We staan voor u klaar met passend advies!

Waarom een restpartij sandwichpanelen?

Restpartijen zijn voornamelijk partijen die over geproduceerd zijn. Dit betekent dat er bijvoorbeeld meer geproduceerd is dan de daadwerkelijke vraag. Om te voorkomen dat de leverancier met grote voorraden blijft zitten, wordt dan gekozen om in één keer een grotere restpartij sandwichpanelen te verkopen. Deze restpartij wordt scherp geprijsd en zijn kwalitatief net zo goed als een gewone partij sandwichpanelen. Deze restpartijen zijn daarnaast ook niet altijd van b kwaliteit. Het kan ook voorkomen dat de restpartij nieuw is.

Restpartij sandwichpanelen bij Van Delft Elshout

Bij Van Delft Elshout bent u aan het juiste adres voor een restpartij sandwichpanelen, in diverse uitvoeringen en afmetingen. Van Delft is de grootste leverancier in de Benelux van sandwichpanelen en andere platen en staat bekend als gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring.Wij bieden:

  • Een groot assortiment en brede voorraad waardoor we snelle levering garanderen
  • Hoge kwaliteit in zowel 1e als 2e keus materialen
  • Grootste voorraad van Nederland in dak- en wandbekleding

Benieuwd of we een restpartij sandwichpanelen hebben die bij uw wensen past? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact op