Header - Van Delft Elshout

Dakpanelen

Voor elk dak is er een dakpaneel die aan de gestelde eisen of uw wensen voldoet. Alle dakpanelen hebben zo hun eigen kenmerken en eigenschappen. Van Delft Elshout is de grootste leverancier in dak- en wandbekleding van de Benelux. Wij kunnen bijna altijd snel leveren dankzij onze grote voorraden. Ook bieden wij restanten en gelegenheidspartijen tegen scherpe prijzen aan als 2e keus dakpanelen.

Bent u op zoek naar een dakpaneel die licht van gewicht is, voor grote daken geschikt is, duurzaam is en vooral goede isolatie biedt? Dan komt u uit bij onze dakpanelenDe draagkracht, statische weerstand en mechanische weerstand verschillen per soort dakpaneel. Er zijn dakpanelen waarvan de isolatiewaarde hoger is dan van andere panelen. Ook de mate van brandwering en geluidsisolatie is niet bij ieder type dakpaneel gelijk.

dakpanelen klant

Dakpanelen

De sandwich dakpanelen in het assortiment van Van Delft Elshout bestaan uit twee panelen waar isolatiemateriaal tussen zit. U heeft voor het isolatiemateriaal de keuze uit PIR-schuim, PUR-schuim of minerale wolvezel. Alle drie soorten isolatie zijn van hoogwaardige kwaliteit. De insteekvoegen van de panelen zijn geïntegreerd, waardoor ze snel en eenvoudig te monteren zijn.De geïsoleerde dakpanelen zijn het meest gebruikte materiaal voor bedekking van daken. Door de drielaagse opbouw en profilering zijn de panelen vrij sterk. De dakpanelen zijn in verschillende profielen en uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor kunt u kiezen welk type paneel het beste bij uw wensen aansluit.

2e keus dakpanelen

Wij verkopen bij Van Delft Elshout ook 2e keus dakpanelen. Dat zijn panelen met lichte schade, uitlopende kleuren of kleine fouten in de liniëring. Het is een ideale optie als u een beperkt budget heeft of wanneer het uiterlijk van het materiaal er niet toe doet. De 2e keus dakpanelen zijn meestal direct uit voorraad leverbaar. Wij bieden restanten en gelegenheidspartijen tegen scherpe prijzen aan. Ook partijen die vrijkomen door annulering bieden wij aan als 2e keus panelen. Dus houdt onze pagina met aanbiedingen in de gaten als u op zoek bent naar een koopje.

dakpanelen kantoor

Dakpanelen in verschillende soorten en maten

In ons assortiment dakpanelen vindt u minstens vijf soorten dakpanelen. Dat zijn de Isocop, Isofire Roof, Isovela, Ondastyl en Ondatherm TS. Het Isocop dakpaneel heeft als isolatiemateriaal PIR-schuim en is extra stevig door het trapezium profiel met vier ribben. Het Isovela paneel heeft een hele andere uitstraling met een golf profiel. Ondatherm TS is een dakpaneel met een trapezium profiel met drie ribben. Het kan een bepaalde overspanning dragen, afhankelijk van de dikte van de panelen. Alle vijf soorten dakpanelen zijn in andere kleuren, diktes en lengtes op maat leverbaar. Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden.Wilt u meer informatie over dakpanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Delft Elshout. In ons uitgebreide assortiment dak- en wandbekleding vindt u onder meer diverse dakpanelen, dakplaten, wandpanelen en wandplaten. Van Delft Elshout is een familiebedrijf met korte lijnen. Dat ziet u terug in adequate service en prettige communicatie. Om u de beste producten en adviezen te garanderen, blijven wij innoveren, vernieuwen en doorontwikkelen.

Neem contact op