Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 26 juli t/m vrijdag 9 augustus. Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie!

Header - Van Delft Elshout

Over Van Delft

Van Delft is de grootste leverancier in dak- en wandbekleding van de Benelux. Zowel grote als kleine aannemers weten Van Delft Elshout goed te vinden. We staan bekend om onze hoge kwaliteit eerste en tweede keus platen en sandwichpanelen. Ons assortiment is breed en de voorraden zijn groot. Een snelle levering is dan ook bijna altijd mogelijk. 

Van Delft Elshout is een one-stop-shop voor al uw benodigdheden voor dak- en wandbekleding. Van Delft Elshout levert alle platen en sandwichpanelen met benodigde toebehoren voor een goede montage. De vestiging Van Delft Staal in Nieuwkuijk voorziet in de stalen constructie waarop de dak- en wandbekleding kan worden aangebracht.

Als familiebedrijf kennen we korte lijnen, persoonlijk contact en passie voor ons vak. Bij ons draait alles om de klant, om u. We blijven dan ook continu vernieuwen, innoveren en doorontwikkelen. Steeds om u van de best mogelijke adviezen en producten te voorzien. 

over-van-delft-elshout

Historie van Delft

Van Delft is een familiebedrijf, opgericht door Theo van Delft. Hij werkte als metselaar, maar was eigenlijk een handelaar in hart en nieren. In 1972 besloot hij hier iets mee te doen. Met zijn eerste en laatste geld kocht hij overal en nergens staal op voor de aannemerij. Beetje bij beetje groeide het bedrijf Van Delft zo uit tot Nederlands marktleider in dak- en wandbekleding.  

In de tussentijd groeide de tweede generatie Van Delft in het bedrijf op. Jos en Sabrina mochten van vader Van Delft echter niet eerder het bedrijf in dan dat ze ervaring hadden opgedaan bij andere werkgevers. Ze moesten leren wat het is om op eigen kracht, met hard werken, iets te bereiken. Dat deden ze.

Jos en Sabrina kwamen uiteindelijk in het familiebedrijf werken. Van Delft groeide steeds verder door. Het bedrijf bestond inmiddels uit drie hoofdtakken: dak- en wandbekleding, staalhandel en een eigen walserij. Die laatste is na verloop van tijd verkocht. Niet omdat het niet goed ging, maar omdat het te goed ging. Familie Van Delft besloot niet té groot te willen groeien in de breedte, maar vooral de beste te willen blijven als groothandel in dak- en wandbekleding en aanverwante staalconstructies. 

Korte tijd later werden die twee takken van het bedrijf gesplitst. Er was gewoonweg niet meer voldoende ruimte op de huidige locatie om in de groeiende vraag te voorzien. Van Delft Staal verhuisde naar Nieuwkuijk, op een schitterende zichtlocatie aan de A59. Hierdoor ontstond voor Van Delft Elshout meer ruimte in de loods voor de opslag van eerste en tweede keus dak- en wandpanelen. Dat is waar Van Delft nu om bekend staat: het bedrijf heeft de grootste voorraad dak- en wandbekleding van Nederland, biedt veel keus en kan bijzonder snel leveren. 

Is de familie Van Delft tevreden? Ja en nee. Ja, want er staat een prachtig bedrijf waar ze trots op zijn. En nee, want het kan altijd beter. Hard werken is nog steeds het devies. Hard werken om het voor de klant nóg beter te kunnen doen. Dat blijft altijd het streven. 

Toepassingen - Van Delft Elshout