Header - Van Delft Elshout

Sandwichpanelen b keus: hoge kwaliteit isolatie voor dak en gevel!

Bent u op zoek naar sandwichpanelen b keus? Dan bent u bij Van Delft Elshout aan het juiste adres. Van Delft Elshout is de grootste leverancier van 1e en 2e keus sandwichpanelen in Nederland! We helpen u graag met de sandwichpanelen waar u naar op zoek bent.

sandwichpanelen b keus veiligheid

Sandwichpanelen b keus: over sandwich panelen

Sandwichpanelen zijn populaire bouwmaterialen die gebruikt worden voor het isoleren en bekleden van daken en/of gevels. Daarnaast zijn sandwichpanelen b keus ook heel duurzaam. De panelen bestaan uit twee panelen van staal of aluminium. Daar tussen zit een laag isolerend materiaal. Zo ‘sandwichen’ de panelen de isolatie. Lees ook meer over geïsoleerde sandwichpanelen. Oorspronkelijk werden sandwichpanelen gebruikt voor daken van grote stallen of agrarische schuren. In de loop van de tijd werden sandwichpanelen b keus ook steeds meer gebruikt voor loodsen, kantoren en winkels. Vandaag de dag wordt een sandwichpaneel b keus veel gebruikt als dakpaneel in combinatie met zonnepanelen bij huizen.

Sandwichpanelen b keus: verschil tussen nieuw en b keus

Misschien vraagt u zich af wat het verschil is tussen sandwichpanelen b keus en nieuwe sandwichpanelen. Een sandwichpaneel b keus is een paneel die niet als nieuw verkocht mag worden. Dat komt doordat ze kleine beschadigingen hebben, denk aan kleine deukjes, krasjes of minimale verschillen in dikte. Dit is niet nadelig voor bijvoorbeeld de isolatie of houdbaarheid van de panelen en is ook niet zichtbaar. Dit maakt dat sandwichpanelen b keus wat goedkoper zijn dan nieuwe panelen!

sandwichpanelen b keus collegas

Sandwichpaneel b keus: de voordelen

Naast dat de prijs van een sandwichpaneel b keus lager is dan van nieuwe panelen, zijn er nog een aantal voordelen:

  • Snelle montage: sandwichpanelen bestaan slechts uit één enkelvoudig component. Hierdoor zijn de panelen snel en eenvoudig te leggen. Ook is dit minder arbeidsintensief en tijdbesparend, in vergelijking met bijvoorbeeld dakpannen.
  • Luchtdicht en weersbestendig: sandwichpanelen b keus zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Doordat standaard systemen uit losse componenten bestaan, is de kans groter op bijvoorbeeld lekkages bij regenbuien. Het systeem van de sandwichpanelen is wind-, water- en luchtdicht!
  • Thermische betrouwbaarheid: doordat sandwichpanelen aan de buitenkant van een gebouw aangebracht worden, vormen ze een thermisch schild. Dit zorgt voor een vermindering van temperatuurverlies van binnenuit, maar ook het voorkomen van temperatuurverhoging van buitenaf. 
  • Maatwerk: sandwichpanelen zijn geen standaard oplossing maar zijn juist erg flexibel. Geen dak is namelijk hetzelfde! De panelen zijn verkrijgbaar in allerlei profielen, kleuren, breedtes en met diverse afwerkingen. Laat uw creatieve geest los en creëer zo perfecte paneel voor uw dak!

Over van Delft Elshout

Een sandwichpaneel b keus is dus een voordelige, multifunctionele oplossing voor het isoleren van daken of gevels. Van Delft Elshout staat voor u klaar met passend en deskundig advies. We leveren maatwerk omdat iedere situatie anders is! Samen kijken we welke sandwichpanelen het best bij uw situatie passen. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment in kwalitatief hoge materialen, zowel nieuw als b keus. Naast sandwichpanelen bent u bij Van Delft Elshout ook aan het juiste adres voor o.a. dakplaten en wandpanelen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. We zien u graag bij Van Delft Elshout!

Neem contact op