Header - Van Delft Elshout

Wandpanelen ter vervanging van behang of verf!

Heeft u de luxe om uw kamer(s) een make-over te geven? Gefeliciteerd met deze altijd leuke uitdaging. Vaak wordt er direct gedacht aan een nieuw motiefje of kleurtje op de muur. Maar heeft u ook al aan wandpanelen gedacht? Wandpanelen zijn dubbelwandige stalen platen met isolatie ertussen. Met deze wandpanelen kunt u eenvoudig een wand bekleden in plaats van met tegels, verf of behang aan de slag te moeten gaan. Leuk toch? In dit artikel laten wij kennismaken met onze wandpanelen en waarom ze zo’n goede keus zijn!

wandpanelen kraan

Wandpanelen voor op de muur of als muur

Het is tijd voor vernieuwing in uw slaap-, woon-, of eetkamer! Misschien ook wel in uw kantoor of garage. Vaak grijpen mensen naar de bekende folders of surfen naar de website van hun favoriete bouwmarkt. Enthousiast zoeken ze naar de perfecte kleur of passend behang dat past bij hun nieuwe stijl of smaak. Echter mogen wandpanelen zeker niet vergeten worden.Wandpanelen zijn er in vele formaties, samenstellingen en eigenschappen. Ook hier kunt u spelen met kleur, motief en dikte. Nieuwsgierig naar enkele voorbeelden? Wij vertellen u graag meer, maar een kijkje op ‘onze projecten’ is ook mogelijk.

Wandpaneel als muur

U wilt de ruimte vernieuwen, maar ook anders indelen? Met onze wandpanelen kunt u eenvoudig en snel een scheidingswand realiseren. Door ons ruime assortiment en specialisten worden de wandpanelen op maat gemaakt en naar wens samengesteld. Daarnaast zijn er ook verschillende profielen beschikbaar. Denkt u eraan om een kamer op te delen, ook dan zijn onze wandpanelen een goed idee.

wandpanelen magazijn

Wandpanelen en onze uitvoeringen

Tot nu toe is bekend waar u wandpanelen voor kunt inzetten en dat deze naar wens samen te stellen zijn. Dan is het ook wel zo handig om te weten waar u uit kunt kiezen. Wij bieden u de volgende uitvoeringen aan:

  • Isobox: deze serie wandpanelen is uitermate geschikt voor het plaatsen van interne scheidingswanden, intern verlaagde plafonds, wanden voor carports en tuinoverkappingen. De Isobox Plisse is met name zeer geschikt voor zijwanden in veranda’s waar deze stevige wand de koude wind of de zon optimaal tegenhoudt.
  • Isofrigo of Isofrozen: speciaal geschikt voor wanden en plafonds van koel- en vriescellen
  • Isofire Wall: is met name geschikt voor geluidsisolatie en speciaal ontwikkeld voor de groeiende vraag naar zeer goed brandwerende eigenschappen. Is zeer geschikt voor de constructie van wandbekleding en interne scheidingswanden.
  • Isoparete Box: het bijzondere aan deze serie is dat ze blind geschroefd zijn. Omdat de schroeven niet zichtbaar zijn zijn ze zeer geschikt bij toepassingen met hoge esthetische waarde zoals een woonkamer of receptieruimte.
  • Promisole S1000: ook deze panelen worden blind geschroefd. Ze kunnen voor vele doeleinden worden toegepast zoals intern als scheidingswand of als buitenwand voor een industriële of civiele constructie.
  • Promisol V1150: deze wandpanelen zijn net als de Promisole S1000 voor vele doeleinden geschikt, maar deze worden zichtbaar geschroefd.

Al onze type wandpanelen beschikken over een goede thermische isolatie.

Direct zin om aan de slag te gaan?

Wij zijn fan van wandpanelen. Wij hopen dat ook u alle voordelen ervan ziet en net zo enthousiast bent. In dat geval horen wij graag van u. Ziet u de voordelen, maar heeft u nog vragen? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Ik wil een wandpaneel!

Neem contact op