Header - Van Delft Elshout

Sandwich dakplaten: de sandwich die zorgt voor isolatie van uw ruimte

Gastvrijheid, open deur beleid of een echt gezelligheidsmens. Alle drie hele fijne eigenschappen om uit te stralen. Er zijn echter een paar zaken die je liever niet binnen laat. Kou, wind en lage temperaturen houdt u waarschijnlijk toch liever wel buiten de deur. Sandwich dakplaten kunnen u hierbij verder helpen!

Een sandwich dakplaat is een populair en duurzaam bouwmateriaal om daken en/of gevels te isoleren en bekleden. De sandwich dakplaten bestaan uit twee metalen panelen met daartussen een laag isolerend materiaal. Ze zijn duurzaam, economisch en veilig voor mens en milieu. Benieuwd of deze dakplaten matchen met uw wensen? Lees snel verder.

sandwich dakplaten kraan

Sandwich dakplaten en de technische eigenschappen

Bekend is dat u uw woning, kantoor of ander pand wilt isoleren. De uitleg over isolatie laten wij daarom voor nu even achterwege. De uitleg over de eigenschappen van sandwich dakplaten daarentegen niet. Waarom kiezen voor sandwich dakplaten bij van Delft Elshout?

  • Alle sandwich dakplaten zijn voorzien van een goede thermische isolatie en een waterdichte afwerking.
  • Onze dakplaten zijn ideaal voor grote overspanningen op vlakke daken, maar ook in rechthoekige en ronde vorm.
  • Dankzij de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal hebben ze een lange levensduur.
  • Onze sandwich dakplaten hebben een mooie uitstraling en zijn makkelijk en snel te monteren.
  • Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw wensen

Toch behoefte aan meer informatie over isolatie? Neem gerust een keertje contact met ons op.

Sandwich dakplaten uit ons assortiment die bij u passen

De volgende modellen zijn bij ons verkrijgbaar:

  • Isocop: Dit paneel is voorzien van een bovenzijde met 4 ribben voor extra stevigheid, waardoor de sandwich dakplaten de gewenste overspanning kunnen dragen. De onderzijde is voorzien van het standaard box profiel.
  • Isofire roof: De bovenzijde is ook hier voorzien van 4 ribben, maar dit model heeft door zijn steenwolvulling ook goede brandwerende eigenschappen. De onderzijde is voorzien van box profiel.
  • Isovela: Deze sandwich dakplaten zijn aan de bovenzijde voorzien van een golf profiel dat voor een hele andere uitstraling zorgt. De onderzijde is voorzien van box profiel.
  • Ondastyl: De bovenzijde van deze dakplaat is voorzien van een trapezium profiel met 3 ribben. Door de isolatie vulling  van steenwol hebben deze sandwich dakplaten ook goede brandwerende eigenschappen. Hier is de onderzijde voorzien van een standaard LL liniering die zorgt voor een mooie afwerking.
  • Ondatherm TS: Ook deze sandwich dakplaten hebben aan de bovenzijde een trapezium profiel en zijn aan de onderzijde voorzien van een standaard LL liniering.

Al onze sandwich dakplaten kunnen worden afgewerkt met profielen als nokstukken, windveren en gootkappen. Ons bedrijf heeft standaard een grote voorraad in diverse diktes, lengtes en kleur beschikbaar. Mocht uw keuze daar niet tussen zitten, dan kunnen wij de sandwich dakplaten in diverse kleuren, coatings, diktes en lengten voor u op maat leveren. 

sandwich dakplaten heftruck

Dakplaten tegen een budgetprijs

Wilt u graag sandwich dakplaten, maar wilt u dit zo voordelig mogelijk? Dan raden wij u aan om eens naar onze aanbiedingen te informeren. Regelmatig hebben wij 2e keus restpartijen. De kwaliteit is net zo goed als van de nieuwe platen. Beschikt u over een klein budget dan is dit zeker een goed alternatief! Wanneer komt u uw eigen sandwich samenstellen?

Neem contact op