Header - Van Delft Elshout

Goedkope dakplaten

Voor elke prijs en voor ieder budget is het mogelijk om dakbedekking te krijgen. Kwalitatieve dakbekleding heeft vaak een hogere prijs dan dakbekleding met minder kwaliteiten. Van Delft Elshout biedt goedkope dakplaten met A kwaliteit aan. Dat is mogelijk omdat wij als grootste leverancier in dak- en wandbekleding van de Benelux regelmatig restpartijen over hebben.

Zo is het voor klanten met een kleiner budget ook mogelijk om kwalitatieve isolerende dakplaten aan te schaffen. De isolerende werking zorgt indirect voor lagere energiekosten. Daarmee zijn de goedkope dakplaten op meerdere vlakken voordelig. Kijk tussen onze aanbiedingen naar ideale dakbekleding voor uw pand of schuur. U vindt daar het actuele aanbod van gelegenheidspartijen, restanten en partijen met een ‘krasje’.

goedkope dakplaten showroom model

Goedkope dakplaten

Wij hebben bijna dagelijks ongebruikte producten voor een scherpe prijs in de aanbieding. De goedkope dakplaten hebben maximaal een kleine beschadiging. Wij verkopen alleen bruikbare materialen. Een partij dakpanelen of -platen die vrij komt door een annulering, noemen wij een gelegenheidspartij. Tussen de afgeprijsde artikelen vindt u soms ook producten met een ‘krasje’. Dat zijn partijen met een lichte beschadiging. De platen kunnen ook uitlopende kleuren of een foutje in de liniëring hebben. Oftewel: een klein krasje, maar een flinke deuk in de prijs. Vraag niet hoe het kan, profiteer er van!De restanten zijn ideaal voor projecten waarbij het uiterlijk van de dakbekleding niet erg van belang is of waar het materiaal deels uit het zicht verdwijnt. Naast de goedkope dakplaten verkopen wij ook 2e keus dakpanelen, dakpanplaten en wandplaten. Bekijk snel het actuele aanbod van afgeprijsde artikelen bij Van Delft Elshout. De kwaliteit van de 2e keus dakplaten doet niet onder voor die van onze nieuwe producten.

Bespaar energiekosten met isolerende dakbekleding

Dakbedekking met een isolerende werking houdt de warmte binnen en de kou buiten. U hoeft met de juiste dakbekleding minder energie te gebruiken om dezelfde temperatuur te behouden. Zonder iets er voor te hoeven doen, bespaart u op de energiekosten en bent u milieubewust bezig. Bij Van Delft Elshout vindt u ook goedkope dakplaten met isolerende functie. Wij bieden gelegenheidspartijen en restanten namelijk voordelig aan. Check de pagina met aanbiedingen voor ons actuele aanbod!

goedkope dakplaten klantgericht

Goedkope dakplaten van zeer goede kwaliteit

De dakplaten hebben een lange levensduur, maar zijn met minerale wolvezels als isolatiemateriaal ook recyclebaar. Behalve een duurzame keuze, maakt u ook een veilige keuze. Onze dakbekleding voldoet aan alle geldende bouwtechnische en bouwfysische eisen. Hiermee is de veiligheid gegarandeerd.Wilt u meer informatie over goedkope dakplaten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Van Delft Elshout. Ons brede assortiment dak- en wandbekleding bestaat uit onder andere dakpanelen, dakpanplaten, dakplaten, wandpanelen en wandplaten. Op onze pagina met ongebruikte, afgeprijsde artikelen vindt u de goedkope dakplaten. Van Delft Elshout is een familiebedrijf met korte lijnen. Dat ziet u terug in adequate service en prettige communicatie. Ons zusterbedrijf Van Delft Staal levert de stalen constructies waarop de dakbekleding kan worden bevestigd.

Neem contact op