Header - Van Delft Elshout

Damwand dakplaten als dakbedekking van uw schuur, loods of woning!

Damwand dakplaten kopen doet u bij Van Delft Elshout! We hebben een uitgebreid assortiment aan dakplaten om uw dak te bedekken. Lees meer over damwand dakplaten!

damwand dakplaten werknemer

Damwand dakplaten: wat zijn het?

Damwand dakplaten zijn metalen platen die geprofileerd zijn en voorzien van een coating. Deze worden vervolgens in speciale dak-uitvoering geproduceerd. Deze geprofileerde platen zijn sterk en stabiel. Doordat de platen voorzien zijn van een overlap, zijn ze uitermate geschikt als dakbedekking voor loodsen, stallen, schuren en woningen. Ze zijn namelijk zowel wind- als waterdicht!

Damwand dakplaten met trapezium profiel

De damwand dakplaten zijn voorzien van een profiel van punten, golven of zelfs dakpannen. Maar ook trapezium is een optie. Dit is wellicht iets minder bekend maar zeker niet minder effectief. De trapezium platen zijn voorzien van een rechte afwerking, waardoor de platen volledig waterdicht geplaatst kunnen worden! Hierdoor zijn ze dus ook uitermate geschikt ter bedekking van uw dak. De metalen trapeziumplaten zijn in allerlei coatings en kleuren verkrijgbaar, waardoor ze altijd aansluiten bij uw wensen!

Damwand dakplaten: de voordelen

Damwand dakplaten zijn:

  • Snel leverbaar door de grote voorraad
  • Voordelig in prijs ten opzichte van andere dakbedekkingen
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Eenvoudig te bevestigen op uw dak.

Damwand dakplaten plaatsen: waar moet u op letten?

Damwand dakplaten zijn zelf gemakkelijk te monteren. Echter is het wel belangrijk om goed voorbereid te zijn! Zo is het allereerst belangrijk om het juiste gereedschap te gebruiken. Het gebruik van passende schroeven is dus noodzakelijk. Daarnaast is het ook belangrijk om de damwand dakplaten te voorzien van een anti-condens vilt. Door het gebruik van dit vilt gaat u vocht en condens tegen. Zo blijven uw platen dus goed beschermd tegen condens! Als laatste is het ook belangrijk om de hellingshoek van het pand te controleren. Deze dient namelijk minimaal 10 graden te zijn. Zo voorkomt u dat er water onder de platen terecht kan komen. Rekening houden met een overlap tussen de platen draagt hier ook aan bij.

damwand dakplaten heftruck

Damwand dakplaten bij Van Delft

Voor damwand dakplaten bent u bij Van Delft Elshout dus aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment met veel voorraad, waardoor we snelle levering kunnen garanderen. Ook leveren we platen in allerlei prijsklassen. Zo hebben we nieuwe materialen, welke van hoge kwaliteit zijn en zo uit de productie komen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment b keus. Dit zijn materialen met een krasje of kleine beschadiging maar die nog steeds goed zijn. Ook komt het voor dat we grotere restpartijen en aanbiedingen hebben op (een deel van) het assortiment. Voor elke portemonnee is er dus wel een mogelijkheid bij Van Delft!

Van Delft staat voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! We helpen u graag bij de keuze voor de juiste damwand dakplaten. Van Delft is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring, waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn. Naast damwand dakplaten voorzien we ook in sandwichpanelen, dakpanplaten en gevelbekleding. Voor elke situatie hebben we de juiste oplossing!

Neem contact op