Header - Van Delft Elshout

Restpartij damwandplaten: grote partij voor een kleine prijs!

Regelmatig heeft Van Delft Elshout een restpartij damwandplaten in de aanbieding. Scoor een grote partij damwandplaten tegen een zeer scherp tarief! We leggen u graag uit hoe deze restpartijen ontstaan.

restpartij damwandplaten platen voorraad

Restpartij damwandplaten bij Van Delft Elshout

Bij Van Delft Elshout bent u aan het juiste adres voor een restpartij damwandplaten. Naast nieuwe materialen en b keus materialen, hebben we ook regelmatig een restpartij in de aanbieding. Het komt namelijk wel eens voor dat er een partij teveel of over geproduceerd wordt. Daarnaast kan het gebeuren dat er partijen van vorige seizoenen/jaren blijven liggen. Ook kan het dat bestellingen geannuleerd worden. Deze restpartij damwandplaten is nog steeds kwalitatief goed maar mag niet meer tegen regulier tarief verkocht worden. Daarom kunt u zeer voordelig een grotere partij platen aanschaffen!

Verschil tussen dakpanplaten en damwandplaten

Misschien vraagt u zich af wat het verschil is tussen dakpanplaten en damwandplaten. Op het eerste gezicht lijken deze twee soorten platen namelijk erg op elkaar! Toch zit er een groot verschil tussen de twee, namelijk in de opbouw van de platen. Bij dakpanplaten staat de brede zijde van het profiel namelijk naar beneden, terwijl dit bij damwandplaten juist naar boven staat. Dit zorgt er voor dat er geen water naar binnen kan bij de overlapping van de platen. Dit wordt ook wel een anti capillaire groef genoemd.

Restpartij damwandplaten: het gebruik van anti-condens vilt

Wanneer u een restpartij damwandplaten als dakbedekking gebruikt, wilt u verzekerd zijn van wind- en waterdichtheid. Dit is te regelen door middel van goede isolatie. Maar wist u dat er ook een manier is om geluid te beperken? Dit kan namelijk door anti-condens vilt. Door een laagje vilt op de damwandplaten, gaat u condensvorming en het druppelen van condens tegen. Het vilt neemt het vocht namelijk op in zijn speciale vezels. Zodra de temperatuur stijgt en er geventileerd wordt, komt het vocht weer in de omgeving terecht. Dit is vooral handig bij bijvoorbeeld luifels of overkappingen!

restpartij damwandplaten werknemer

Isolatie van damwandplaten

We noemden het net kort al, een goede isolatie. Wanneer u gebruik maakt van een restpartij damwandplaten wilt u namelijk niet in de kou zitten maar gegarandeerd zijn van een aangename temperatuur in het object dat u wil bedekken. Vooral bij een woning of schuur is dit een must. Ook hier biedt Van Delft de oplossing voor, namelijk geïsoleerde sandwichpanelen! Sandwichpanelen zijn namelijk gemaakt van twee damwandplaten met daar tussen een laag isolatiemateriaal. Zo kunt u uw object dus vormgeven met de damwandplaten naar keuze, inclusief isolatie en zit u er dus warm bij!

Tot ziens bij Van Delft Elshout!

We helpen u graag om de restpartij damwandplaten te vinden die past bij uw wens en behoefte. Bij deze restpartij ontvangt u ook direct al het toebehoren om de damwandplaten op de juiste manier te bevestigen. Zo kunt u direct aan de slag. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij de ervaren monteurs van Van Delft Elshout. Zij hebben namelijk jarenlange ervaring in damwandplaten, sandwichpanelen en meer. Vraag direct gratis een offerte op of neem contact met ons op!

Neem contact op