Header - Van Delft Elshout

Scheidingswand panelen

Wandpanelen kunt u meerdere ruimtes creëren in bijvoorbeeld een loods. Binnen de kortste tijd is een grote kale bedrijfsruimte, dankzij scheidingswand panelen, omgetoverd in vloer met een aantal afzonderlijke kantoortjes. Met wandpanelen maakt u een kantoortuin coronaproof. Bekijk het aanbod 1e en 2e keus wandpanelen bij Van Delft Elshout.

De wandpanelen in ons assortiment zijn voornamelijk stabiel, licht van gewicht en flexibel toepasbaar. De scheidingswand panelen zijn snel en makkelijk te monteren. Sommige soorten wandpanelen bieden goede warmte- en geluidsisolatie. Enkele soorten zijn bovendien brandwerend, zoals de Isofire Wall. Die wandpanelen bevatten een kern van minerale wol. Vuur kan zich door dit materiaal en de dikte van de vezels niet verspreiden. De minerale wol dient tevens als geluids- en warmte-isolatie van deze panelen. Bekijk op de pagina Wandpanelen de specifieke eigenschappen per type wandpaneel.

scheidingswand panelen klant

Scheidingswand panelen

De wandpanelen voor scheidingswanden zijn sandwichpanelen. Dat zijn dubbelwandige stalen platen, waar isolatie tussen zit. De geïsoleerde scheidingswand panelen zijn geschikt voor de montage van scheidingswanden en de isolatie van gevels. Van Delft Elshout verkoopt ook multifunctionele wandpanelen, zoals de Isobox panelen. Deze zijn dankzij een innovatief ontwerp breed toepasbaar. De scheidingswanden zijn zelfdragend, dus niet te gebruiken als stabiliteitswanden.Het grote voordeel van werken met sandwichpanelen is onder andere de razendsnelle montage en de grote variëteit aan soorten, kleuren en coatings. De diverse leverbare diktes waardoor voor elk project de gewenste isolatiewaarde kan worden behaald, maken de mogelijkheden met scheidingswand panelen eindeloos. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor wandpanelen.

2e keus wandpanelen

Van Delft Elshout staat bekend om de hoge kwaliteit dak- en wandbekleding. Niet alleen van 1e keus, maar ook van 2e keus producten. Restanten en gelegenheidspartijen van bijvoorbeeld scheidingswand panelen bieden wij aan voor een zeer lage prijs. Andere 2e keus producten hebben een hele lichte beschadiging of zijn onverkoopbaar door uitlopende kleuren. Onze B keus panelen zijn van A kwaliteit.

scheidingswand panelen magazijn

Scheidingswand panelen: diverse soorten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten wandpanelen. De meesten daarvan zijn geschikt als scheidingswand panelen, zoals de Isobox, Isoparete en de Promisol S1000 panelen. De panelen zijn te gebruiken als interne scheidingswand in kantoren, kantines en loodsen. Maar ze kunnen ook als wandbekleding worden toegepast. Bijvoorbeeld als buitenwand voor een industriële constructie of voor een overkapping op het terras of in de tuin.Wanneer u ervoor kiest om wandpanelen te gebruiken als scheidingswand, dan kiest u voor een sandwichpaneel met een hoge esthetische waarde. De Isoparete Plissé is een paneel dat aan de buitenkant met een Micro Liniering bekleed is. Dit is een zelfdragend sandwichpaneel met een isolatiekern van PIR. De Isoparete Plissé is voorzien van een insteeksysteem met verborgen verbindingen.Wilt u meer informatie over de scheidingswand panelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van Delft Elshout. Wij hebben een breed assortiment dak- en wandbekleding. Naast wandpanelen vindt u bij ons onder andere ook dakpanelen, wandplaten, dakplaten en dakpanplaten. Van Delft Elshout staat bekend als een familiebedrijf met korte lijnen, adequate service en prettige communicatie. Wij leveren alle panelen met de benodigde toebehoren.

Neem contact op