Header - Van Delft Elshout

Golfplaten geïsoleerd info en advies

Op zoek naar golfplaten geïsoleerd voor de bedekking van uw huis, loods, schuur of tuinhuis? Golfplaten worden al jaar en dag gebruikt voor de isolatie van zowel carports, veranda’s en huizen als loodsen en schuren. In dit artikel leggen we uit wat golfplaten precies zijn, welke soorten er zijn en wat de voordelen van geïsoleerde golfplaten zijn.

golfplaten-geïsoleerd-magazijn

Golfplaten geïsoleerd: alles over golfplaten

Allereerst is het goed om te weten wat golfplaten precies zijn. Golfplaten zijn namelijk al jarenlang populair als bouwmateriaal voor hellende daken. Golfplaten hebben een heel herkenbare golvende structuur. Deze golven zorgen voor kracht en sterkte. Golfplaten worden gebruikt als dakbedekking voor allerlei doeleinden, denk aan schuurtjes, garages en serres maar ook loodsen, schuren en stallen. De reden dat geïsoleerde golfplaten zo aantrekkelijk zijn, is omdat het sterk materiaal is dat nauwelijks brandbaar is en voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden!

Geïsoleerde golfplaten: verschillende soorten golfplaten

Er zijn verschillende soorten golfplaten geïsoleerd. We leggen het graag aan u uit:

  • Kunststof golfplaten: deze platen zijn sterk, duurzaam en hebben een lange levensduur. Dit zijn de meest voorkomende golfplaten. De platen zijn licht, zelfreinigend en waterdicht. Hierdoor vergen ze weinig tot geen onderhoud.
  • Vezelcement golfplaten: deze platen zijn erg duurzaam en van hoge kwaliteit. De platen bestaan uit versterkingsvezels, toeslagstoffen, water en cement. Dit maakt dat de platen geluiddempend en vochtregulerend zijn!
  • Lichtdoorlatende golfplaten: deze platen komen veel voor in loodsen, schuren en stallen. Het zijn platen die in gedeeltes daglicht doorlaten en zo ook perfect zijn voor bijvoorbeeld een serre of een carport.
golfplaten geïsoleerd werknemer

De kosten van golfplaten

Aan golfplaten geïsoleerd zitten uiteraard ook kosten verbonden. Dit is echter verschillend per soort golfplaat, per isolatie en ook de afmetingen en afwerkingen spelen mee. Gemiddeld kunnen prijzen uiteen lopen van €50 tot €200 per m2. Van Delft Elshout gaat graag met u in gesprek en maakt een passende, vrijblijvende offerte die aansluit bij uw wensen voor golfplaten geïsoleerd!

Over geïsoleerde golfplaten

Geïsoleerde golfplaten bevatten een extra dimensie, namelijk een laagje isolatie onder de platen! Hierdoor zijn de golfplaten ook geschikt voor huizen, tuinhuizen en bergingen. De geïsoleerde golfplaten zijn verkrijgbaar met allerlei verschillende diktes qua isolatie. Zo past er in elke situatie een andere dikte qua isolatie. Bij isolatie van een huis is een grote dikte isolatiemateriaal nodig dan bij een tuinhuis, wat voornamelijk gebruikt wordt voor de opslag van spullen. Door deze uitstekende isolatiewaarde zijn ze erg duurzaam en ook een mogelijkheid voor elke portemonnee!

Golfplaten geïsoleerd door van Delft Elshout

Van Delft Elshout heeft jarenlange ervaring in isolatiemateriaal, golfplaten en dakbedekking. Hierdoor zijn we uw partner en sparren we graag met u over de gewenste dakbedekking en isolatie. Ook hebben we mogelijkheid voor kouddakplaten en warmdakplaten. Kortom, we gaan graag voor u aan de slag! Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor geïsoleerde golfplaten of andere producten. We bieden ook mogelijkheden voor b keuze materiaal, waardoor er voor elk budget een passende oplossing gevonden kan worden. Ook komen er regelmatig restpartijen vrij. We zien u graag bij Van Delft Elshout!

Neem contact op