Header - Van Delft Elshout

Damwandplaten gebruikt: kwaliteit voor een lagere prijs

Op zoek naar damwandplaten gebruikt? Dan bent u bij Van Delft Elshout aan het juiste adres! Naast nieuwe materialen bieden we ook veel b keus en restpartijen aan. Hier kunnen dan ook platen tussen zitten die gebruikt zijn. We leggen u graag meer uit over damwandplaten!

damwandplaten gebruikt werknemer

Damwandplaten gebruikt: over damwandplaten

Van Delft Elshout voorziet in een groot assortiment in damwandplaten gebruikt. Damwandplaten worden ook wel profielplaten genoemd. Damwandplaten vertelt eigenlijk direct wat de functie ervan is, namelijk de toepassing als damwand in bijvoorbeeld kanalen. De platen zijn geprofileerde, stalen platen die geproduceerd worden in dak- of wanduitvoering. De platen zijn altijd voorzien van een coating. Doordat de platen geprofileerd zijn, zijn ze zeer sterk en stabiel!

Damwandplaten gebruikt: de mogelijkheden

Damwandplaten gebruikt zijn er in allerlei vormen, namelijk trapezium, golf, dakpan en rabat. Doordat de platen een overlap hebben, zijn ze zowel winddicht als waterdicht. Het is dus de ideale dak- en gevelbedekking voor bijvoorbeeld loodsen, schuren, tuinhuizen, hallen en overkappingen. Maar tegenwoordig worden deze damwandplaten ook steeds vaker gebruikt bij huizen.

De voordelen van damwandplaten

Damwandplaten gebruikt hebben diverse voordelen:

  • Gemakkelijk te monteren
  • Ruime keuze in coating, vorm en kleur
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Lange levensduur
  • Scherpe prijs

Damwandplaten gebruikt monteren

Het monteren van damwandplaten gebruikt is niet heel moeilijk. Echter zijn er wel een aantal punten waar u op moet letten. Zo is het namelijk belangrijk dat de dakhelling waarop de platen gelegd worden minimaal 10 º is. De deskundige van Van Delft Elshout kan u hierin adviseren. Daarnaast moeten de damwandplaten tegen de overheersende windrichting in geplaatst worden. Het is belangrijk om te weten in welk windgebied uw object staat. Nederland heeft namelijk drie windgebieden en dit heeft gevolgen voor de maximale toelaatbare overspanning van de damwandplaten. Als laatste is het belangrijk om te letten op de afstand tussen de platen. Wanneer deze afstand te groot is, kan dit lekkages tot gevolg hebben.

damwandplaten gebruikt bediening

Damwandplaten gebruikt bij Van Delft Elshout

Van Delft Elshout is al jarenlang de grootste leverancier van de Benelux in 1e en 2e keus sandwichpanelen, dak- en wandplaten. Ook damwandplaten gebruikt heeft Van Delft Elshout in het assortiment. We leveren namelijk nieuwe materialen, maar ook b keus materialen. Deze materialen hebben een klein krasje of deukje en mogen daarom niet als nieuw verkocht worden. Echter zijn deze producten kwalitatief nog goed en zijn voor een scherp tarief beschikbaar. Daarnaast komt het ook voor dat er restpartijen in de verkoop komen of andere gebruikte materialen. Wanneer de damwandplaten gebruikt uit het zicht komen te zitten, is dit een goede keus!

Van Delft Elshout staat voor u klaar!

 Vraag nu direct vrijblijvend een offerte aan bij Van Delft. Ook adviseren we u graag over de beste keus voor uw woning, loods, schuur of ander object. Wanneer we het product naar wens gekozen hebben, kijken we naar de opties in nieuw, b of gebruikte materialen en adviseren we u over de montage. De producten worden altijd geleverd met toebehoren, dus montagemateriaal. Damwandplaten gebruikt scoren doet u dus bij Van Delft Elshout!

Neem contact op