Header - Van Delft Elshout

Geïsoleerde stalen dakplaten

De juiste dakbedekking vinden voor uw project lijkt makkelijker dan het is. Geïsoleerde stalen dakplaten zijn een duurzame keuze, maar bieden meer voordelen. De warmdakplaten zijn namelijk geschikt voor zowel grote overspanningen als voor hellende daken. Van Delft Elshout heeft een breed assortiment en de voorraden stalen dakplaten geïsoleerd zijn groot.

Voor betrouwbare vlakke daken gebruikt u een warmdaksysteem als basis. Warmdakplaten zijn geïsoleerde stalen dakplaten van kwalitatief hoogwaardige materiaal voor onder meer grote overspanningen. Het maakt niet uit of de vorm van het dak rechthoekig of rond is. De stalen dakplaten geïsoleerd zijn makkelijk op de gewenste maat te maken.

geïsoleerde stalen dakplaten showroom model

Geïsoleerde stalen dakplaten

Met geïsoleerde stalen dakplaten realiseert u functionele oplossingen als bijvoorbeeld brandveiligheid, geluidsisolatie of thermische isolatie. Dankzij hun hoge kwaliteit hebben de stalen dakplaten geïsoleerd een lange levensduur. Bovendien zijn ze in combinatie met minerale wol, als isolatiemateriaal, recyclebaar. Vraag hier direct een offerte aan.Dakplaten zijn iets goedkoper dan dakpanelen. Voor de beste isolatie raden wij sandwich dakpanelen aan. Die isoleren beter dan dakplaten. Sandwich dakpanelen bestaan uit twee panelen waar isolatiemateriaal tussen zit. De geïsoleerde stalen dakplaten zijn een prima alternatief als de prijs belangrijk voor u is. Bekijk ons aanbod 2e keus dakpanelen en – platen voor de beste deal.

Warmdakplaten

Duurzaam, economisch en veilig voor mens en milieu; dat zijn drie voordelen van geïsoleerde stalen dakplaten. De warmdakplaten hebben een hoger profiel dan kouddakplaten. Hierdoor zijn ze goed te combineren met isolatiematerialen. De stalen dakplaten geïsoleerd voldoen aan alle huidige bouwtechnische eisen en bouwfysische eisen.Een warmdakplaat bestaat uit twee metalen platen en kouddakplaten bestaan uit maar één metalen plaat. Dit feit maakt dat kouddakplaten geen isolerende functie hebben. Kouddakplaten hebben een strakke uitstraling en kunnen ook snel op hellende daken worden gemonteerd.

geïsoleerde stalen dakplaten magazijn

Geïsoleerde stalen dakplaten: 5 soorten

Zoekt u geïsoleerde stalen dakplaten voor een scherpe prijs? Van Delft Elshout heeft van vijf soorten warmdakplaten vaak 2e keus platen in het assortiment, maar verkoopt ze sowieso uit voorraad. Dat zijn de VD 106R/750, de VD 137R/930, de VD 155R/840, de VD 160R/750 en de VD 70R/800. De 2e keus stalen dakplaten geïsoleerd hebben lichte schade of uitlopende kleuren. Dit verschilt per dag, omdat wij continu nieuwe restanten en gelegenheidspartijen binnen krijgen. Check onze pagina met aanbiedingen goed, voor een voordelig aanbod.De bekendste en meest gebruikte warmdakplaat is de VD 106R/750. Deze geïsoleerde stalen dakplaten zijn gemaakt van sendzimir verzinkt staal, waardoor ze tegen corrosie beschermt zijn; de dakplaten kunnen niet door roest worden aangetast. Beide zijdes zijn voorzien van een interieurcoating. Ook de VD 160R/750 en VD 70R/800 zijn van sendszimir verzinkt staal.Wilt u meer informatie over stalen dakplaten geïsoleerd? Neem dan contact op met Van Delft Elshout. Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment met kwalitatieve dak- en wandbekleding. Van Delft Elshout bestaat 50 jaar en is inmiddels de grootste leverancier van dakpanelen, dakplaten, wandpanelen en wandplaten in de Benelux. Zoekt u stalen constructies waarop u onze dakbekleding kunt aanbrengen? Kijk daarvoor bij ons zusterbedrijf Van Delft Staal in Nieuwkuijk.

Neem contact op