Header - Van Delft Elshout

Geïsoleerde dakplaten b keus

Met een klein budget is het ook mogelijk om aan isolerende dakbedekking van goede kwaliteit te komen. Onze 2e keus dak- en wandbekleding is en blijft 1e keus kwaliteit. Geïsoleerde dakplaten b keus zijn van kwalitatief materiaal met een lichte beschadiging. Van Delft Elshout biedt de restanten geïsoleerde dakplaten aan voor een zeer scherpe prijs.

Aangezien Van Delft Elshout de grootste leverancier in dak- en wandbekleding van de Benelux is, hebben we bijna dagelijks nieuw aanbod van ongebruikte, afgeprijsde producten. De geïsoleerde dakplaten b keus hebben maximaal een kleine beschadiging, dus ze zijn nog van uitstekende kwaliteit. Een klein krasje, maar met een flinke deuk in de prijs. Gelegenheidspartijen zijn bijvoorbeeld partijen geïsoleerde dakplaten die vrijkomen door een annulering. Deze partijen hebben geen lichte beschadigingen en geen uitlopende kleuren. Profiteer van zulke voordeeltjes.

geïsoleerde dakplaten b keus klant

Geïsoleerde dakplaten b keus

De restanten dakbedekking zijn ideaal voor projecten waarbij het uiterlijk van het materiaal niet van belang is of waar het materiaal deels uit het zicht verdwijnt. De geïsoleerde dakplaten b keus zijn kwalitatief goede platen met een ‘krasje’; het kan letterlijk een beschadiging zijn, maar ook een partij met uitlopende kleuren.Van Delft Elshout staat bekend om de hoge kwaliteit dak- en wandbekleding, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren direct uit voorraad en lossen problemen altijd op. Is er een partij dakplaten beschadigd of geleverd met de verkeerde coating of in een andere kleur? Dan zorgen wij dat u snel de juiste materialen alsnog krijgt geleverd. De partij met een ‘krasje’ bieden wij als geïsoleerde dakplaten b keus aan voor een scherpe prijs.

Restanten met een lichte beschadiging, maar met een enorme hap uit de prijs

Ook met een kleiner budget is het mogelijk om geïsoleerde dakplaten aan te schaffen. De geïsoleerde dakplaten b keus zijn restanten met maximaal een lichte beschadiging, maar met een enorme hap uit de prijs. Naast 2e keus dakplaten verkopen wij onder andere ook 2e keus dakpanelen, dakpanplaten en wandplaten uit voorraad. Bekijk snel het actuele aanbod van afgeprijsde artikelen. De kwaliteit doet echter niet onder aan die van onze nieuwe producten; Wij bieden B keus dak- en wandbekleding met A kwaliteit voordelig aan.

geïsoleerde dakplaten b keus besturing

Geïsoleerde dakplaten b keus: restpartijen

Van Delft Elshout verkoopt restanten en gelegenheidspartijen geïsoleerde dakplaten voor een zeer scherpe prijs. Het mes snijdt aan twee kanten; wij zijn snel van een grote restpartij af en u heeft kwalitatieve dakbekleding met isolerende functie voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een extra voordeel van de aanschaf van 2e keus dakplaten is dat u ze snel kunt ophalen of thuis laten bezorgen.Wilt u het actuele aanbod geïsoleerde dakplaten b keus bij Van Delft Elshout bekijken? Ga dan naar onze pagina met ongebruikte, afgeprijsde artikelen. Wij zijn in de Benelux de grootste leverancier van dak- en wandbekleding. Van Delft Elshout levert naast dakplaten ook wandplaten, dakpanelen, wandpanelen en dakpanplaten. Zusterbedrijf Van Delft Staal in Nieuwkuijk levert de stalen constructies waarop dakbekleding kan worden aangebracht.

Neem contact op