Header - Van Delft Elshout

Transparant dakplaat

Duurzame en isolerende dakbekleding dat zorgt voor voldoende licht voor een groot oppervlak; dat is transparant dakplaat. Voor maximale lichtinval kiest u namelijk voor de dakplaat transparant. Het ideale materiaal voor in de glastuinbouw. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment dakplaten bij Van Delft Elshout.

Ruimtes die daglicht nodig hebben, voorziet u van transparant dakplaat. Dat is een lichtdoorlatende dakplaat. Het materiaal, het profiel, de isolatiewaarde, de dikte en de mate van lichtdoorlatendheid verschilt per type lichtplaat. Bij Van Delft Elshout zijn 2 typen dakplaat transparant leverbaar; de polyester dakplaat en de polycarbonaat dakplaat.

transparant dakplaat kantoor

Transparant dakplaat

De polyester dakplaten zijn ondoorzichtig, maar wel lichtdoorlatend. Door de ondoorzichtigheid is de lichtinval minder dan bij de transparant dakplaat van polycarbonaat. Het voordeel van de sterke polyester platen is dat u minder hinder ondervindt van zonlicht en warmte. De polyester dakplaat is relatief goedkoop.De polycarbonaat dakplaten kennen een hoge lichtdoorlatendheid, omdat ze glashelder zijn. Polycarbonaat is minstens 250 keer sterker dan glas en daarmee nog sterker dan polyester. Het is een van de veiligste vormen van dakbekleding, dankzij dit nagenoeg onbreekbare materiaal.Elke dakplaat transparant kent aan de boven- en onderkant dezelfde profilering, dus dat geldt ook voor de dakplaten van polyester en polycarbonaat. Vraag vrijblijvend een offerte voor dakplaten aan bij Van Delft Elshout.

Warmdakplaten

Van Delft Elshout levert kouddakplaten en warmdakplaten. De transparant dakplaat is een warmdakplaat. Deze heeft een hoger profiel dan een kouddakplaat. Warmdakplaten zijn goed te gebruiken in combinatie met isolatiemateriaal. De dakplaat transparant is zoals elke warmdakplaat ideaal voor grote overspanningen. Dankzij de hoge kwaliteit hebben warmdakplaten een lange levensduur.Warmdakplaten zijn een duurzame vorm van dakbekleding. In combinatie met minerale wol zijn deze daksystemen recyclebaar. De transparant dakplaat in combinatie met de minerale wol biedt voor brandveiligheid, geluidsisolatie en thermische isolatie functionele oplossingen. Met de dakplaat transparant kiest u voor betrouwbaar materiaal voor vlakke daken.

transparant dakplaat magazijn

Transparant dakplaat op maat laten maken

In ons brede assortiment vindt u de dakplaat transparant die u nodig hebt. Bij Van Delft Elshout helpen wij u graag als u dakplaten zoekt. Als u vertelt voor welke toepassing u de dakplaten wilt gebruiken, adviseren onze medewerkers u over de mogelijkheden. Wij leveren dakplaten met verschillende diktes, in diverse kleuren en coatings. De dakplaten hebben standaard afmetingen, maar andere lengtes zijn op maat leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden.Wilt u meer informatie over dakplaat transparant? Neem vrijblijvend contact op met Van Delft Elshout. Wij zijn de grootste leverancier van de Benelux op het gebied van dak- en wandbekleding. Ons assortiment is breed en onze voorraden zijn groot, waardoor snelle levering bijna standaard is gegarandeerd. Van Delft Elshout staat vooral bekend om de hoge kwaliteit eerste en tweede keus dakplaten en sandwichpanelen. Wij leveren alle platen en panelen met de benodigde toebehoren, zodat de montage eenvoudig verloopt. Bij Van Delft Staal in Nieuwkuijk vindt u stalen constructies waarop dakbekleding kan worden aangebracht.

Neem contact op