Header - Van Delft Elshout

Zetwerk sandwichpanelen bij van Delft Elshout

Op zoek naar zetwerk sandwichpanelen? Van Delft Elshout is de grootste leverancier van Nederland als het gaat om 1e en 2e keus sandwichpanelen, dak- en wandplaten. Bij ons vindt u alles wat u zich maar kunt wensen op het gebied van hoge kwaliteit materialen. Door middel van een prettige communicatie en een adequate service zorgen wij ervoor dat u altijd snel geholpen wordt. Iedere dag hebben wij een wisselend aanbod van restanten en gelegenheidspartijen. Zo vindt u op korte termijn altijd wat u nodig heeft.

zetwerk sandwichpanelen werkplaats

Zetwerk sandwichpanelen voor een volledige afwerking

Denkt u aan de bouw van kantoren, bedrijfsgebouwen, hallen, loodsen en woningen, dan denkt u wellicht ook aan sandwichpanelen. Een sandwichpaneel is een gevel-, dak- of wandelement dat bestaat uit een binnen- en buitenplaat gemaakt van staal of kunststof. Daartussen zit een isolatie van PUR of steenwol. Het is dus als het ware een sandwich van twee platen met isolatie ertussen. Voor de afwerkingen en om ze te bevestigen hebben we continu zetwerk sandwichpanelen op voorraad.

Zetwerk sandwichpanelen is een uit vlakke plaat gezet hulpstuk om uw sandwichpanelen netjes en volledig af te werken. Er zijn verschillende soorten zetwerk sandwichpanelen, die allen voor verschillende doelen worden gebruikt. Wanneer sandwichpanelen als wand worden geplaatst, wordt er bijvoorbeeld bijna altijd wel een u profiel aan beide kanten van een plaat gebruikt. Omdat sandwichpanelen met u profiel ervoor zorgen dat de profielen precies in elkaar passen verhoogt dit de snelheid van het plaatsen. Daarnaast heeft de gehele constructie op deze manier een strakke afwerking. In plaats van een u profiel wordt er bij daken van sandwichpanelen meestal een dakrandprofiel, ofwel een windveer, aan de bovenkant gebruikt om het af te werken. Dit maakt de constructie volledig sluitend en zorgt er zo voor dat het dak is afgesloten van verschillende weerinvloeden.

zetwerk sandwichpanelen

Zetwerk sandwichpanelen op maat

Wij verkopen niet alleen standaard zetwerk sandwichpanelen, maar leveren ze vaak ook op maat. Het is natuurlijk wel zo handig als u er zeker van bent dat het allemaal goed past. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Aan de hand van uw specificaties zorgen wij ervoor dat alles exact klopt. U kunt hierbij denken aan zetwerk sandwichpanelen die altijd volledig zijn afgestemd op uw wensen rondom afmetingen, vorm, kleur, dikte, het aantal hoeken en de materiaalsoort. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het netjes wordt afgewerkt met de geschiktste coating. En dit alles volledig naar uw wensen!

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze zetwerk sandwichpanelen of zetwerk sandwichpanelen op maat? Vraag dan direct een offerte aan. Wanneer gewenst kunt u via het zetwerkformulier de aantallen, lengtes en andere specificaties zoals kleur en coating aan ons doorgeven. Graag ontvangen we daar ook een tekening van de vorm met de bijbehorende afmetingen en graden bij. U kunt het zetwerkformulier gemakkelijk downloaden. Vul het in en stuur het naar ons op.

Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie over ons of over onze producten en diensten. Dit is altijd vrijblijvend dus u zit nergens aan vast. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk bericht terugkrijgt. We horen graag van u!

Neem contact op

Lees meer