Header - Van Delft Elshout
100.000 m2 voorraad
Breed aanbod
Hoge kwaliteit 1e en 2e keus materialen
Snelle levering

Veranda's

verandas-isopan-van-delft-elshout

Wandpanelen voor veranda’s 

Wandpanelen worden toegepast in allerlei bouwprojecten. Ze zijn sterk, isolerend en hebben een nette uitstraling. Daardoor zijn ze onder meer een perfecte wandafscheiding voor veranda’s. 

Veranda’s

Veranda’s hebben meestal één of enkele dichte wanden. Onze geïsoleerde wandpanelen worden bij veranda’s vaak gebruikt als zij- en achterwand. Ze vormen een stevige wand die de koude wind of juist hete zon optimaal tegenhoudt. De wandpanelen bestaan namelijk uit twee geprofileerde staalplaten met daartussen een laag isolatieschuim. Deze isolatie draagt bij aan een prettig klimaat in de veranda.  

Keuze uit profileringen 

Het profiel van de staalplaten is naar wens aan te passen. Zo zijn onze wandpanelen onder meer verkrijgbaar in golfplaat-profiel, lamellenprofiel en een verfijnd plissé. Voor veranda’s zien we dat de keuze vaak op de microline valt. Dit is een wandpaneel met een kleine zigzag golf. Dit geeft de verandawand een mooie strakke uitstraling en tegelijk optimale stevigheid.

Opties afwerking wandpanelen voor veranda’s

De wandpanelen voor veranda’s zijn tevens de eindafwerking van de wanden. Een mooie afwerking van de wandpanelen is dus van belang. Bij Van Delft Elshout heeft u keuze uit de volgende afwerkingen: 

  • Aan beide zijden antraciet lak (RAL 7016)
  • Een kant in antraciet lak (RAL 7016) en de andere kant in wit (interieurcoating)
  • Een kant in crèmekleur lak (RAL 9001) en de andere kant in wit (interieurcoating) 

Deze wandpanelen hebben we continu op voorraad in lengtes van 3000, 3500 en 4000 mm. 

Overige toepassingen

Wandpanelen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor veranda’s. Ze vormen ook ideale scheidings- en tussenwanden in bedrijfsruimten, loodsen, kantines en productieruimten. Ook als randafwerking voor stacaravans, chalets en woonunits zijn ze uitermate geschikt. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Bekijk ons assortiment wandpanelen

Van Delft Elshout heeft een groot assortiment wandpanelen in diverse kleuren, diktes, lengtes en profilering, zowel 1e als 2e keus. Bekijk hier ons assortiment. 

Dit artikel delen: