Header - Van Delft Elshout
100.000 m2 voorraad
Breed aanbod
Hoge kwaliteit 1e en 2e keus materialen
Snelle levering

Rabat potdekselwerk voor gevels en wanden

rabat-potdekselprofiel-3-van-delft-elshout

Voordelen van stalen rabat potdekselpanelen

Rabat potdekselwerk is in de markt verkrijgbaar in houten, kunststof en stalen uitvoering. Die laatste wint steeds meer aan populariteit. De reden daarvoor is dat houten rabat potdekselwerk regelmatig onderhoud vergt en kunststof rabatdelen kunnen verkleuren en kromtrekken bij blootstelling aan zonlicht en warmte. Stalen rabat potdekselpanelen zijn echter onderhoudsvrij, vormvast en voorzien van een speciale coating die het materiaal tegen alle weersinvloeden beschermt. Dankzij de houtnerfstructuur bieden ze bovendien een vergelijkbare natuurlijke uitstraling.

Alles voor rabat potdekselwerk

Van Delft Elshout heeft alles in huis voor uw rabat potdekselwerk. Naast stalen rabat potdekselpanelen in verschillende uitvoeringen, vindt u ook bijbehorende onderdelen zoals een koppelprofiel, hoekstuk, eindprofiel en schroeven in ons assortiment. Alles is op voorraad, dus u kunt direct starten met uw project.

rabat-potdekselprofiel-2-van-delft-elshout
rabat-potdekselprofiel-4-van-delft-elshout
rabat-potdekselprofiel-1-van-delft-elshout

Montage

Het monteren van stalen rabat potdekselpanelen is heel eenvoudig. U brengt de panelen gemakkelijk en snel aan op een standaard beplating of regelwerk dat goed waterpas is gemonteerd. Rabat potdekselpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 2.000 t/m 8.000 mm. Door deze uitzonderlijke lengtes kunt u snel meters maken met uw project. Het aanpassen van de lengte van de rabat potdekselpanelen is bovendien een koud kunstje: dit kunt u doen met een knabbelschaar of fijne metaalzaag. 

Grote voorraad rabat potdekselpanelen

Van Delft Elshout heeft grote voorraden rabat potdekselpanelen met lengtes van 2.000 t/m 6.000 mm, steeds oplopend met 500 mm. Heeft u langere panelen nodig, tot 8.000 mm, of wilt u gewoon graag alles precies op maat dan bestellen we het graag voor u. Bekijk ook ons ruime assortiment 2e keus panelen. Wie weet zit hier wel dé perfecte partij rabat potdekselpanelen bij voor uw project. 

Dit artikel delen: