Header - Van Delft Elshout

Geïsoleerde dakplaten prijs per m2

Dakplaten met isolerende functies bieden vele voordelen. Minder verlies van warmte scheelt enorm qua energie verbruik. Hierdoor bespaart u op de energie kosten. Wij verkopen geïsoleerde dakplaten prijs per m2. Kijk voor de scherpste aanbiedingen bij de 2e keus dakbekleding bij Van Delft Elshout.

Warmdaksystemen zijn de ideale basis voor een betrouwbaar vlak dak. Een warmdaksysteem bestaat uit geïsoleerde dakplaten en is geschikt voor grote overspanningen. Het maakt niet uit of het dak rechthoekig of rond is, de geïsoleerde dakplaten prijs per m2. De dakplaten zijn namelijk eenvoudig op maat te maken en snel en makkelijk te monteren. Geïsoleerde dakbekleding heeft dankzij de hoge kwaliteit een lange levensduur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor geïsoleerde dakplaten.

geïsoleerde dakplaten prijs per m2 verplaatsen

Geïsoleerde dakplaten prijs per m2

Voor een goed warmdaksysteem heeft u kwalitatief hoogwaardige dakplaten nodig. Met de geïsoleerde dakplaten prijs per m2 uit ons assortiment realiseert u functionele oplossingen als geluidsisolatie en thermische isolatie. Met het isolatiemateriaal minerale wol zijn de dakplaten ook brandwerend. Door de dikte van de wolvezels verspreidt het vuur zich niet. Ze houden tevens de warmte vast en dempt het geluid. Dakplaten met minerale wol als isolatiemateriaal zijn recyclebaar.De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid dakplaten. Van Delft Elshout helpt u indien nodig met het berekenen hoeveel dakplaten u voor uw dak of project nodig hebt. Met de geïsoleerde dakplaten prijs per m2 van het uitgekozen type dakplaten komen wij op de totale prijs. Dakplaten zijn een stuk goedkoper dan dakpanelen. Voor de beste isolatie raden wij sandwich dakpanelen aan. Die isoleren beter dan dakplaten. Sandwich dakpanelen bestaan uit twee panelen met daar tussenin isolatiemateriaal. De geïsoleerde dakplaten zijn een prima alternatief als de prijs belangrijk voor u is.

Duurzaamheid

Wanneer u gaat voor geïsoleerde dakplaten, dan maakt u een duurzame en veilige keuze. Ze hebben een lange levensduur en zijn met het juiste isolatiemateriaal recyclebaar. Met een warmdaksysteem bespaart u energie. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Geïsoleerde dakplaten voldoen aan alle geldende bouwtechnische eisen en bouwfysische normen. Hiermee is de veiligheid gegarandeerd.

geïsoleerde dakplaten prijs per m2 heftruck

Geïsoleerde dakplaten prijs per m2 restpartijen

Van Delft Elshout staat bekend om de hoge kwaliteit 1e en 2e keus dak- en wandbekleding. Dat zijn dakpanelen, dakplaten, wandpanelen en wandplaten met kleine beschadigingen of minieme foutjes in de liniëring. De 2e keus geïsoleerde dakplaten prijs per m2 is stukken lager dan de originele verkoopprijs. Dus houdt onze pagina met aanbiedingen goed in de gaten als u op zoek bent naar afgeprijsde dakplaten. Een ideale optie wanneer u een beperkt budget heeft of wanneer het uiterlijk van het materiaal er niet per se toe doet.Wilt u meer informatie over geïsoleerde dakplaten? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Delft Elshout. Wij zijn de grootste leverancier dak- en wandbekleding van de Benelux. Dankzij ons brede assortiment en onze grote voorraden, zijn de meeste van onze producten snel leverbaar. U kunt de bestelling laten bezorgen, maar ook zelf afhalen. Zoekt u behalve geïsoleerde dakplaten ook stalen constructies om de dakbekleding op aan te brengen? Kijk daarvoor bij ons zusterbedrijf Van Delft Staal in Nieuwkuijk. Zij hebben de grootste voorraad staal met onder meer stalen balken, buizen en kokers.

Neem contact op