Header - Van Delft Elshout

Geïsoleerde dakpanplaten

Kiest u voor geïsoleerde dakpanplaten in plaats van dakpannen? Dan kiest u voor een duurzame en betrouwbare dakbedekking. Door de ingebouwde isolatielaag hoeft u geen aparte dakisolatie aan te leggen. Van Delft Elshout heeft een ruim aanbod van geïsoleerde dakpanplaten. Of het nu gaat om afmeting, materiaal of afwerking, wij hebben verschillende geïsoleerde dakpanplaten in voorraad. Bent u benieuwd of dit product iets voor u is? In dit artikel vertellen we u meer over de eigenschappen en voordelen van geïsoleerde dakpanplaten. Lees snel verder.

geïsoleerde dakpanplaten klant

De voordelen van geïsoleerde dakpanplaten op een rijtje:

  • Bijzonder geschikt voor woningbouw
  • Minder geluidsoverlast dan dakpanplaten zonder isolatie
  • Minder warmteverlies door ingebouwde isolatielaag
  • Geen condensvorming
  • Lange levensduur
  • Licht van gewicht
  • Makkelijk te monteren

Profiteer van minder geluid en minder warmteverlies

Met geïsoleerde dakpanplaten zult u minder geluidsoverlast ervaren dan bij dakpanplaten zonder isolatie. Barst er een flinke regen- of hagelbui los? Dan zult daar met geïsoleerde dakpanplaten veel minder last van hebben. De ingebouwde isolatielaag dempt het geluid aanzienlijk. En dat is niet het enige: ook de temperatuur in huis heeft u beter in de hand. U verliest minder warmte door het dak. En dat is niet alleen prettig voor de kamertemperatuur, maar scheelt ook in de stookkosten. Deze eigenschappen maken de geïsoleerde dakpanplaten bijzonder geschikt voor woningbouw.

Geïsoleerde dakpanplaten als alternatief voor dakpannen

Geïsoleerde dakpanplaten kunnen worden gezien als goed alternatief voor de traditionele dakpan. Voor vrijwel alle daken zijn dakpanplaten geschikt: de dakpanplaten kunnen al gelegd worden bij een hellingshoek van 7 graden. Bovendien zijn geïsoleerde dakpanplaten sterker dan dakpannen, maar lichter van gewicht. Dat maakt geïsoleerde dakpanplaten een optie met relatief lage kosten. Ook de montage is snel en gemakkelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden, bij Van Delft Elshout denken we graag met u mee.

geïsoleerde dakpanplaten dak

Ruime keuze in materiaal en afwerking

Wij hebben een standaard voorraad geïsoleerde dakpanplaten in opslag. Of het nu gaat om het materiaal en de kleur, de afmetingen of de afwerking van het dak: we voorzien graag in uw wensen. Van Delft Elshout heeft een grote loods met standaard geïsoleerde dakpanplaten en alle afwerkingsmaterialen die daarbij horen. Maar ook als u op zoek bent naar een specifieke kleur of materiaalsoort bent u bij ons aan het goede adres. Laat ons vooral weten wat u voor ogen heeft, we helpen u graag! Van maandag t/m vrijdag kunt u ons per telefoon en per mail bereiken, of vul het contactformulier in. 

Afhalen of bezorgen

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, gaan wij direct voor u aan de slag. Onze standaard voorraad is groot, waardoor we veel producten op korte termijn kunnen leveren. Wilt u de bestelling op locatie geleverd krijgen? Dan komen onze bezorgers zo snel mogelijk bij u langs. Maar u kunt de geïsoleerde dakpanplaten ook komen afhalen op onze vestiging in Elshout. Wij leggen uw bestelling voor u klaar, zodat u het kunt afhalen op een moment dat u uitkomt. Van maandag tot en met vrijdag staan we tussen 8:00 en 17:00 voor u klaar.

Neem contact op