Header - Van Delft Elshout

Doorzichtige dakplaten

Betaalbare, duurzame en veilige dakplaten voor elk dak vindt u bij Van Delft Elshout. Doorzichtige dakplaten zorgen voor veel lichtinval en houden de warmte vast. De warmdaksystemen lijken op het eerste oog niet goedkoop, maar zijn dat door het energiebesparende effect uiteindelijk wel. Bekijk de opties voor een dakplaat doorzichtig in het brede assortiment van de grootste leverancier in dak- en wandbekleding van de Benelux.

De dakplaten in het assortiment bij Van Delft Elshout zijn onder te verdelen in kouddakplaten en warmdakplaten. De doorzichtige dakplaten zijn warmdaksystemen. Deze hebben een hoger profiel dan kouddaksystemen. In combinatie met isolatiemateriaal bieden warmdakplaten meerdere voordelen. Voor daken met een groot oppervlak is dakplaat doorzichtig een ideaal product.

doorzichtige dakplaten magazijn

Doorzichtige dakplaten

Lichtdoorlatende dakplaten zijn leverbaar in twee soorten, de polyester dakplaten en de dakplaten van polycarbonaat. Doorzichtige dakplaten voorzien de ruimte van voldoende daglicht en hebben een hoge isolatiewaarde. Vraag bij Van Delft Elshout vrijblijvend een offerte aan voor lichtdoorlatende dakplaten.De dakplaten van polycarbonaat zijn glashelder en kennen hierdoor een hoge lichtdoorlatendheid. De polycarbonaat dakplaat doorzichtig is meer dan 250 keer zo sterk als glas. Dankzij het haast onbreekbare polycarbonaat zijn deze dakplaten één van de veiligste keuzes op het gebied van dakbekleding.Lichtdoorlatend, maar ondoorzichtig; dat zijn de dakplaten van polyester. Door deze ondoorzichtigheid is er sprake van minder lichtinval dan bij de doorzichtige dakplaten. De polyester dakplaat laat weinig zonlicht en warmte door, waardoor het binnen geen broeikas wordt. Met dakisolatie houdt u in de zomer de warmte buiten en in de winter de kou buiten. De dakplaten van polyester zijn relatief goedkoop. Aan de onderkant heeft de dakplaat doorzichtig precies dezelfde profilering als aan de bovenkant. Daar zitten bij de dakplaten van zowel polyester als polycarbonaat geen verschil tussen.

Duurzaamheid

De doorzichtige dakplaten zijn, net als onze andere warmdakplaten, vrij duurzaam. De platen met minerale wol als isolatiemateriaal zijn zelfs recyclebaar. Een extra voordeel naast het feit dat het isolatiemateriaal voor geluidsisolatie, thermische isolatie en brandveiligheid zorgt. De geïsoleerde dakplaat is voor vlakke daken een erg betrouwbaar materiaal.

doorzichtige dakplaten klantenservice

Doorzichtige dakplaten: 2e keus

Wij staan bekend om onze dak- en wandbekleding van hoge kwaliteit. Ook de voorraad 2e keus producten is van de hoogste kwaliteit. De partijen die wij als 2e keus aanbieden zijn restanten en gelegenheidspartijen. Ze hebben maximaal een kleine productiefout of lichte beschadiging. Ook partijen die klanten geannuleerd hebben, bieden wij voor een scherpe prijs aan. Op onze pagina met aanbiedingen vindt u de ongebruikte, afgeprijsde producten. Er is een kans dat van de dakplaat doorzichtig een partij voordelig wordt aangeboden.Wilt u meer informatie over de doorzichtige dakplaten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van Delft Elshout. Wij hebben, als grootste leverancier in dak- wen wandbekleding van de Benelux, een heel breed assortiment. U vindt tussen onze dakplaten naast warmdaksystemen ook kouddaksystemen. Behalve dakplaten levert Van Delft Elshout onder andere ook dakpanelen, dakpanplaten, wandpanelen en wandplaten. Wij staan bekend als familiebedrijf. Dat is terug te zien aan de korte lijntjes binnen ons bedrijf, de adequate service en het persoonlijke contact met de klant.

Neem contact op