Header - Van Delft Elshout

Dakpanplaten b keus: snel, effectief en tegen een scherp tarief!

Dakpanplaten b keus koopt u bij Van Delft Elshout. We bieden een ruim assortiment met variërende kleuren, afmetingen en materialen. Lees meer over de mogelijkheden in dakpanplaten!

dakpanplaten b keus klantgericht

Dakpanplaten b keus: over dakpanplaten

Dakpanplaten zijn prefab platen van staal of aluminium die dezelfde uitstraling hebben als de standaard dakpannen. Echter is dit alleen het uiterlijk. De dakpanplaten b keus worden gemaakt uit dunne staalplaten en aluminiumplaten. Vervolgens worden ze verzinkt en worden met verschillende lakken beschermd tegen roest. Deze dakpanplaten worden vervolgens op het dak bevestigd en geven veel gemak en veiligheid. Ook kan de keus gemaakt worden voor geïsoleerde dakpanplaten en niet-geïsoleerde dakpanplaten.

Verschillende soorten dakpanplaten

Wanneer de keus gemaakt is voor dakpanplaten b keus, bent u er nog niet! Ook in de platen zit namelijk veel verschil. Allereerst is er de keus voor staal of aluminium. Ook hebben de platen allerlei verschillende diktes en kleuren. De dakpanplaten zijn in verschikkende maten leverbaar, zowel wat dikker als wat dunner. Daarvoor is er voor iedere situatie wel een passende plaat! Daarnaast hebben dakpanplaten ook verschillende coatings, namelijk mat, licht glanzend, glanzend en iets ruw. Door deze coating komt er weinig tot geen onderhoud kijken bij de dakpanplaten.

Dakpanplaten b keus: de beste oplossing tegen een lagere prijs

In dakpanplaten zijn verschillende prijs mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid om a keus platen aan te schaffen. Dit zijn hoogwaardige, nieuwe platen. Maar ook voor mensen die iets minder geld uit willen of kunnen geven, zijn er kwalitatief goede platen, namelijk dakpanplaten b keus. Dit zijn platen die ook nieuw geproduceerd zijn maar een productiefoutje bevatten. Dit zijn geen fouten die de constructie in gevaar brengen, maar meer kleine krasjes of beschadigingen die op het eerste gezicht amper zichtbaar zijn. Zo heeft u dus alsnog dakpanplaten van hoogwaardige kwaliteit, maar voor een zachtere prijs!

dakpanplaten b keus showroommodel

De voordelen van dakpanplaten

Waarom zou u kiezen voor dakpanplaten b keus ten opzichte van echte dakpannen? We leggen de voordelen graag aan u uit:

  • Licht in gewicht: dakpanplaten wegen bijna niks, waardoor ze ook geschikt zijn voor dakconstructies die minder sterk zijn.
  • Gemakkelijk te plaatsen: dakpannen leggen kost veel tijd. Het voordeel van de platen is dat ze van groot formaat zijn. Hierdoor kunt u in relatief korte tijd veel platen leggen.
  • Renovatie: bij renovatie van het dak kunnen de platen bovenop de bestaande dakbedekking gelegd worden. Dit is zowel kost- als tijdbesparend.
  • Isolatiemogelijkheden: het is ook mogelijk om voor geïsoleerde dakpanplaten te kiezen. Zo heeft u dakbedekking en dakisolatie in één!
  • Goedkoop: dakpanplaten zijn relatief goedkoop, in vergelijking met andere soorten dakbedekking. Wanneer u voor dakpanplaten b keus gaat, heeft u uitstekend materiaal tegen een scherpe prijs!

Dakpanplaten b keus bij Van Delft Elshout

Bent u overtuigd en wilt u graag dakpanplaten b keus aanschaffen? Van Delft is al jarenlang de grootste leverancier in Nederland van dakbedekking en helpt u graag bij het maken van de juiste keus. Onze experts assisteren u graag over de mogelijkheden voor uw dak. Doordat we een heus familiebedrijf zijn, zijn de lijnen kort en kunnen we u snel en professioneel van dienst zijn!

Neem contact op