Header - Van Delft Elshout

Zetwerk op maat gemaakt voor uw bouwproject!

Bent u op zoek naar zetwerk op maat? Van Delft Elshout is uw partner voor zetwerk in de utiliteitsbouw, agrarische-, en koel- en vrieshuizenbouw. We leveren het zetwerk dat volledig past bij uw wensen. Hier vertellen we u graag meer over.

zetwerk op maat

Zetwerk op maat bestellen

Zetwerk is iets wat veel gebruikt wordt in onder andere de bouw. Het is een verzamelnaam voor alles dat op een metaalzetbank gemaakt wordt. Een zetbank is een machine waarmee staal in een bepaalde vorm gezet kan worden. Denk hierbij aan producten zoals een nok, een windveer of een hoekstuk voor een dak. Echter soms komt het voor dat de standaard maten niet passen voor uw product of toepassing. Zetwerk op maat door Van Delft Elshout biedt dan de oplossing. Wij hebben een groot assortiment en voorraad. Ook kunnen we zetwerk volledig maken volgens uw wensen en afmetingen.

Soorten zetwerk

In het assortiment van Van Delft zit het volgende standaard zetwerk:

  • Nokstukken 140 graden
  • Dakkappen
  • Lekdorpels
  • Hoekstukken
  • Omega profielen

Van deze producten hebben we veel voorraad in allerlei verschillende afmetingen. Zit er een stuk tussen dat bijna past maar net iets te groot of te klein is? Dan maken we dit stukje zetwerk op maat. Zo heeft u altijd een passend product.

zetwerk op maat uitleg

Zetwerk aanvragen

Van Delft Elshout maakt graag uw zetwerk. Hoe werken wij? Op onze website zijn de standaard zetwerkprofielen te vinden. Wanneer u bij ons een tekening aanlevert van het gewenste profiel, inclusief de juiste aantallen, afmetingen en wensen, kunnen onze specialisten hiermee aan de slag gaan. Op basis van de door u doorgegeven informatie wordt een offerte opgesteld. Open communicatie en transparantie staat bij ons op nummer 1. Wanneer u akkoord geeft op onze offerte, gaan we voor aan de slag met het zetwerk op maat.

Over Van Delft Elshout

Van Delft is een echt familiebedrijf, opgericht in 1972 door Theo van Delft. Intussen is het bedrijf in tweeën gesplitst, Van Delft Staal en Van Delft Elshout, en is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste leverancier in de Benelux van dak- en wandbekleding. Denk aan dakplaten, sandwichpanelen en wandpanelen. Ook bieden we regelmatig B-keus en restpartijen aan, waardoor er voor iedere doelgroep wel een geschikt product te vinden is! In onze voorraad van ongeveer 100.000 m2 is altijd wel iets passends te vinden. Kom langs bij van Delft in Elshout of bij Van Delft Staal in Nieuwkuijk.

Zetwerk op maat bij Van Delft Elshout

Zetwerk op maat besteld u bij Van Delft Elshout. Onze specialisten helpen u graag bij de samenstelling van het juiste zetwerk voor uw toepassing. De afmetingen, kleur, vorm, afmeting, aantal hoeken, materiaalsoort en afwerking met toepasselijke coating: Van Delft maakt dit volledig op maat! Zo past het zetwerk qua materiaal en uiterlijk goed bij de rest van uw bouwproject. Via onze website kunt u direct een offerte opvragen of eerst contact met ons opnemen. Bel naar 0416 – 37 49 66 of e-mail naar info@vandelftelshout.nl. Onze klantenservice zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en in gesprek met u gaan over uw wensen voor zetwerk op maat. We zien u graag bij Van Delft!

Neem contact op

Lees meer

We verkopen naast zetwerk op maat, onder andere de volgende producten op maat: