Sandwich panelen dak – voor hoogwaardig resultaat Van Delft Elshout

Een van de voordelen van een sandwich panelen dak is dat u de panelen snel en eenvoudig monteert. Maar tijd is niet het enige pluspunt van sandwichpanelen voor uw dak in plaats van voor andere dakafwerking kiezen. Welke voordelen er nog meer zijn en waarom u voor een sandwich panelen dak naar Van Delft Elshout gaat, leest u hieronder.

Sandwich panelen dak uitleg van delft elshout

Neem contact op

Waarom kiezen voor een sandwich panelen dak?

Het sandwich panelen dak is inderdaad sneller gereed dan bijvoorbeeld een traditioneel pannendak dat dakpan voor dakpan gelegd wordt. Ook vraagt het om een andere draagconstructie. Het dak vraagt nog steeds voldoende om draagvermogen, maar er kunnen grotere afstanden overbrugd worden door het formaat van het sandwichpaneel. Dat betekent automatisch dat u minder risico loopt, want hoe meer en hoe kleiner de onderdelen van een dak, hoe groter de kans op schade, complicaties of gebreken.Zodra het sandwichpaneel dak gerealiseerd is komt het belangrijkste voordeel om de hoek kijken: thermisch rendement. Een sandwichpaneel biedt namelijk optimale isolatietechnische eigenschappen. Dat komt door de gesloten celstructuur van de sandwich panelen. Is het buiten koud? Dan houdt een sandwich panelen dak de warmte veel beter binnen. Omgekeerd is warmte buiten geen reden om het binnen onbehaaglijk te krijgen. De isolerende kenmerken van de platen werken dus altijd in het voordeel van het binnenklimaat.

Sandwich panelen dak bij Van Delft Elshout – eerste en tweede keus

Zoekt u platen of onderdelen voor uw sandwich panelen dak? Dan bent u bij Van Delft Elshout op de juiste plek aanbeland. Wij leveren diverse formaten en soorten sandwichpanelen voor daken tegen verschillende prijzen. Bij ons vind je ook dakpanelen die we als b-keuze bestempelen. Zijn dit dan sandwichpanelen van inferieure kwaliteit? Zeker niet! De panelen zijn ongebruikt, maar komen bijvoorbeeld van restpartijen. Wij hebben dan ook voor elk dak een dakoplossing.

Sandwich panelen dak kopen: Waarom bij Van Delft gaan kijken?

Het sandwichpaneel dak heeft uw hart al gewonnen door de uitstekende isolatie die het biedt. Dat zo’n dak lang meegaat en minder vatbaar is voor schommelende weersinvloeden telt ook mee. Een sandwich panelen dak geeft op de lange termijn dan ook meer zekerheid en garanties. U hoeft zich minder druk te maken over uw investering. Die is bij Van Delft Elshout met dakpanelen in goede handen.Wij bespreken samen de inhoud van uw project en welke unieke elementen een rol spelen. Zo kunnen we het juiste advies omtrent de sandwichpanelen verstrekken. Zelfs in de uitstraling zijn er nog opties, bijvoorbeeld als het om de golf aan de buitenzijde van de plaat gaat of de kleur waarin een sandwichpaneel verkrijgbaar is.

Maatwerk dakoplossingen, ook sandwichpanelen plat dak mogelijk!

Bent u inmiddels overtuigd van het materiaal, maar vraagt u zich af of een sandwichpanelen plat dak wel een goed idee is? Wij halen uw twijfels weg door u precies te vertellen welke panelen hiervoor het meest geschikt zijn. Kom naar de Kapelstraat 56B in Elshout en laat ons assortiment u verrassen. Echt élk type dak kan zonder zorgen uitgerust worden met sandwich panelen.

Sandwich panelen dak van delft elshout

Neem contact op

Sandwich panelen dak van Van Delft Elshout: de beste keuze

Voor de aankoop en levering van uw sandwich panelen dak komt u naar Van Delft. Maar wist u dat wij u ook installatietips en onderhoudsadviezen geven? Dat is mooi, want lang niet iedereen wil de montage van de panelen uit handen geven. Met onze extra service in de vorm van tips en onderhoud legt u de dakpanelen zelf en blijft de kwaliteit zo lang mogelijk behouden.

Reviews sandwich panelen Van Delft Elshout

Onze klanten laten ons graag zien wat het resultaat van hun sandwich panelen dak is geworden. Wij zijn telkens weer blij met de bijdrage die we aan particuliere of bedrijfsmatige projecten mogen leveren. De trots van de klant als hij zijn dak erop heeft zitten en de goede feedback die we over product en advies ontvangen, zijn de mooiste aspecten aan ons vak! Komt u binnenkort een kijkje nemen in het ruime assortiment sandwichpanelen dat we op voorraad hebben? Wij leveren rap!

Over Van Delft Elshout

Koop nu Sandwichpanelen, Dakplaten, Wandpanelen bij de grootste leverancier van Nederland! Van Delft is ruim 45 jaar dé Sandwichpanelen specialist.

Vriendelijk personeel snel geholpen,
Mooi stukje werk.

Marcel Rooijakkers