Promistyl Fire 3506B/HB

Leveringsprogramma en technische gegevens

Beschrijving

Ben je op zoek naar een brandwerend wandpaneel? Ga dan aan de slag met Promistyl Fire 3506B/HB. Het voldoet aan de toenemende prestatie eisen voor brandwerendheid en goede geluidsisolatie. Door de kern van minerale vezels is het paneel onbrandbaar en warmte-isolerend. 

Eigenschappen

Promistyl Fire 3506B/HB is een zelfdragend metalen paneel, geïsoleerd met minerale wolvezel. Het paneel heeft een labyrintpatroon en een insteek met speciale behuizing voor de schroef. Hierdoor realiseer je een volledig verborgen bevestiging. Het aantal panelen en de plaatsing bepalen en garanderen de maximale drukweerstand, zuigkracht inbegrepen. Je construeert wanden door de panelen opeenvolgend te monteren.

Voordelen

Het paneel heeft:

  • een zeer hoge warmte-isolatie
  • een hoge brandwerendheid
  • een zeer hoge geluidsisolatie   

Gebruik

Voor de constructie van brandwerende, geluidsisolerende en warmte-isolerende wanden is Promistyl Fire 3506B/HB ideaal. De panelen zijn geschikt voor:

  • buitenwanden
  • interne scheidingswanden

Gebruiksinstructie

Wil je weten hoe je de wandpanelen monteert? En wat de limieten zijn? Neem contact op en we helpen je graag op weg. Ook kun je via ons de technische handleiding opvragen.