Coils

Leveringsprogramma en technische gegevens

Beschrijving

Rollen staal

Heb je rollen staal nodig? Kom dan naar Van Delft. Afhankelijk van jouw toepassing kies je de materiaalsoort, het laksysteem, de dikte, de breedte, de hoeveelheid en de kleur van het materiaal. Een kleine of een grote order, standaard of op maat, het maakt niet uit. Van Delft kan meestal uit voorraad leveren. We adviseren je graag!

Je kunt kiezen uit voorgelakte en voorbeklede materialen in verschillende kleuren en diktes. De producten zijn verkrijgbaar in verzinkt staal en voorgelakt staal. Ze zijn voorzien van één van de volgende coatings:

Materialen en coatings

Materialen

De kwaliteit van alle geleverde materialen voldoet aan EN 10143. De producten zijn vervaardigd uit sendzimir verzinkt staal of zinkaluminium. Levering met een coating is mogelijk. Verzinkt staal wordt geleverd in de kwaliteiten zink (Z) en alu-zink (AZ). In beide gevallen is de zinklaag ca. 18 - 20 µm per zijde. 

Sendzimir verzinkt staal (Z)

Sendzimir verzinkt staal is een staalplaat of rol met aan beide zijden een zinklaag. Deze laag biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het materiaal is leverbaar in de diktes 0,70 / 0,75 / 0,88 / 1,00 / 1,13 / 1,25 / 1,50 mm. 

Alu-Zink (AZ)

Alu-zink is een staalplaat of rol met aan beide zijden een afwerking van alu-zink. Voor binnentoepassingen is het totaal van beide afwerkingen 150 gram per m2. De buitenkwaliteit heeft een totale afwerkingslaag van 185 gram per m2. Er is een anti-vingerprint aangebracht om de producten te beschermen tegen vlekvorming. Leverbaar in de diktes 0,63 / 0,70 / 0,75 mm. 

Coatings

Een coating beschermt tegen invloeden van buitenaf. En geeft kleur aan het eindproduct. Afhankelijk van jouw wensen worden de stalen rollen of platen voorzien van diverse coatings, aangebracht volgens het coil-coat procedé.

Interieurcoating

De interieurcoating is een polyester coating met een laagdikte van 10 - 15 µm. De coating is geschikt voor niet agressieve binnentoepassingen.

Gemodificeerde Polyesters

Gemodificeerde Polyesters is een polyester coating met een laagdikte van ca. 25 µm. De coating is geschikt voor niet agressieve buitentoepassingen.

Colorcoat® PVDF

Colorcoat® PVDF heeft een organische coating van 25 µm in een polyvinyldifluoride binder systeem. Als kleur- en glansbehoud belangrijk is, is Colorcoat® PVDF zeer geschikt.

Granite® HDS 35µm

Granite® HDS is een duurzame coating met een laagdikte van 35µm. De coating is verkrijgbaar in een Classic of Magic uitvoering in veel verschillende kleuren. De coating is zeer geschikt voor esthetische buitentoepassingen.

Colorcoat® EGP

Colorcoat® EGP heeft een 200µm plastisol coating met leermotief embossering. Het is geschikt voor toepassing in daken en gevels in niet-agressieve omstandigheden.

Colorcoat HPS200 Ultra®

Colorcoat HPS200 Ultra® combineert het GalvalloyTM substraat met een hoogwaardige coating.  Hierdoor is het bij uitstek geschikt voor duurzame en veel eisende toepassingen. De 200 micron dikke flexibele coating is goed te verwerken en biedt weerstand tegen beschadigingen. Colorcoat HPS200 Ultra® overtreft de classificatie van RUV4 en RC5 volgens EN 10169 voor uitstekend kleurbehoud en corrosieweerstand. Het is beschikbaar met Confidex® Garantie tot 40 jaar, zonder vereisten voor onderhoud of inspectie. De Scintilla® embossering ziet er strak en modern uit.

Colorcoat Prisma®

Met Colorcoat Prisma® kun je fraaie daken en gevels creëren van hoge duurzaamheid. Het heeft een 50µm coating op basis van een high build polyurethaancoating aangebracht op GalvalloyTM substraat. Colorcoat Prisma®  overtreft de classificatie van RUV4 en RC5 volgens EN 10169.

Kleuren

De kleur van de gevel bepaalt mede de uitstraling van jouw project. Zoek je voor je project een specifieke kleur, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. Veel kleuren leveren wij standaard uit voorraad.

Bij naleveringen kan Van Delft Elshout niet garanderen dat de kleur exact gelijk is.

Vraag hier een kleurmonster aan.
Open hier de kleurkaart Colorcoat HPS200 Ultra® van Tata Steel.
Open hier de kleurkaart Coloarcoat Prisma® van Tata Steel.
Download hier de kleurkaart van ArcelorMittal.